Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duski United (1462947) - Droviña (487744) » 647146938: T60/R5

Copa 647146938 Información oficial sobre el partido 647146938 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 4 - 2 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 2 - 0 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Torge Schwär va acabar en una passada genial cap al jugador de Duski Utd José Rodríguez, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Jordan D'Amelio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En George-Daniel Ciobanu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Enrique Utrillas que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Jordan D'Amelio va augmentar l'avantatge de Duski Utd a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Laurence Main de Duski Utd va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Laurence Main va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Jaso Albibu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Droviña

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Drova van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 42 quan Conrad Messerli sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Gerard Fortuny va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Drova en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Drova van sortir al contraatac al minut 44, però Florentino Suñer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Desperes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Drova va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Florentino Suñer va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Conrad Messerli de Drova la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.