Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Chapeleira (1581831) - Bosspe (1371027) » 647146758: T60/R5

Copa 647146758 Información oficial sobre el partido 647146758 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 3 - 4 Atletico Maestrazgo Alineación oficial del equipo 'Atletico Maestrazgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 1 - 0 Atletico Maestrazgo Alineación oficial del equipo 'Atletico Maestrazgo' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Chapeleira

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salustiano Cereixo de Chapeleira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marius Nadolu de Chapeleira, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Belarmino Paradelo en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josu Azkarai va xutar fora per a Chapeleira, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): David Jalón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chapeleira Magnus Gepp va intentar enganyar Belarmino Paradelo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Chapeleira Juan Antonio Menéndez-Pidal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Belarmino Paradelo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.

Atletico Maestrazgo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Maestrazgo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Evald Conrad va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Maestrazgo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gary Arthur, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 114 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 114, un contraatac del Maestrazgo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Martin-Jonas Hüttner perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 116 (Ocasión de contra por la izquierda): Maestrazgo van sortir al contraatac al minut 116, però Roger Abras va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Maestrazgo Joan Tanyà no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Felipe Torrecilla Tomé es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Maestrazgo, Gary Arthur, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Evald Conrad anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Maestrazgo.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Javier Barberà xutant per a Maestrazgo va fer anar la pilota just on la volia, però Felipe Torrecilla Tomé, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Maestrazgo Roger Abras va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Felipe Torrecilla Tomé va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 4