Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Topillos (315075) - C.F. Navarcles (1596696) » 647146677: T60/R5

Copa 647146677 Información oficial sobre el partido 647146677 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 2 - 1 Vodka Juniors 3 Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 0 - 1 Vodka Juniors 3 Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors 3' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusyboys

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Reinhard Fallisi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Salvador de Gusyboys es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gusyboys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 郑 (Zheng) 斯财 (Sicai), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gusyboys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Izki Andrinua va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Gusyboys ho intentava per la dreta per mitjà de Germano Vieira Ramos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Flawiusz Labus.

Vodka Juniors 3

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Crispín Rangel sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Erik Beuleke marcar el 1 - 1 per al Juniors.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dániel Maksai va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gallus Gromer va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mateusz Czernikiewicz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juniors va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Bence Sinka va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.