Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachoperrillos (308366) - Competa Luchadores (1422013) » 647146659: T60/R5

Copa 647146659 Información oficial sobre el partido 647146659 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 5

Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 3 - 0 Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 1 - 5 Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lisiados

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dinis Portela arribés a peus de Tuomo Hyrkäs, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lisiados el 1 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tuomo Hyrkäs es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lisiados pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marc Schedler va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mircea-Ionuţ Niculescu va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Lisiados ho intentava per la dreta per mitjà de Franco Cossellu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Guy Jorgensen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Franco Cossellu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Parmiliki AD

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Gerard 'Testa de Ferro' Albesa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Michał Korbanek va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Joaquín 'Picha Brava' Sánchez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Joaquín 'Picha Brava' Sánchez quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Michał Korbanek va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Emilio 'Milikinho' Pascual va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marco 'Eterna Promesa' Asensio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.