Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647044061

Copa 647044061 Información oficial sobre el partido 647044061 en Hattrick

24.07.2019 12:45:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 6 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Piacenza C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Piacenza prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Prudentzio Urrea.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Ture Ivarsson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 0 - 2 per a Piacenza.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Piacenza va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Zsombor Radics, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Valentín Loschiavo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Josep Maria Camps des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Piacenza va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Silvestre Vilasantar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 5.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Vladislav Pinyaev va augmentar l'avantatge de Piacenza a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Vladislav Pinyaev de Piacenza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ture Ivarsson va augmentar l'avantatge de Piacenza a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Piacenza quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ture Ivarsson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Prudentzio Urrea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Camps, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Piacenza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Sandoa Domínguez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lucas Mayorga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.