Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MURCIA C.F. (122536) - Sant Pol FC (487842) » 647041281: T60/R4

Copa 647041281 Información oficial sobre el partido 647041281 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido 1 - 2 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido 1 - 2 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MURCIA C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va premiar MURCIA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pietro Gabellone va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egor Goloviznin de MURCIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pietro Gabellone s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Eliseu Porto Marín va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ionuţ David que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Ionuţ David va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Johnny Lauritzen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ionuţ David no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fútbol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Pablo Bar Cendón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Fútbol quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego Ruiz Carrillo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcel Jubero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.