Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No Homers (307489) - ROYAL OCB (1414943) » 647041133: T60/R4

Copa 647041133 Información oficial sobre el partido 647041133 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido 2 - 3 Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido 3 - 5 Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Tanakus

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Patrick Komrij es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passava el minut 81 del matx, quan l'atent Patrick Komrij va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): F.C.Tanakus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jochen Schilhorn en un 1 contra 1 amb el porter Laurent Mauduit, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Constantin Winkler von Sonnenthal de F.C.Tanakus va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ewold Voogd va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Luciano Pandiani no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 204 Minuto 65 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de F.C.Tanakus. Constantin Winkler von Sonnenthal el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Makaby Returns

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Returns va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Wilhelm Jensen-Luderer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nucu Rusănescu va augmentar l'avantatge de Returns a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Kai Lins de Returns va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 40 per August-Peter Ensmann va anar a parar a la creueta.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Clément Chable va fer una magnífica centrada, però la rematada de Michael Böck va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Sieger van Eijkeren, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Returns va quedar sense poder incrementar el seu marcador.