Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adaptados (489599) - Atletico Algeciras (307945) » 647040822: T60/R4

Copa 647040822 Información oficial sobre el partido 647040822 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 2 - 5 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 0 - 5 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adaptados

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): adaptados s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Yago Verjans per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 del partit, el jugador Yago Verjans de adaptados va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Algeciras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cirilio Isaza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Thierry Bahoken va llençar el penal ras arran de pal.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Algeciras agafava avantatge al minut 63 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Manuel Rivero Angulo amb mestria.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Thierry Bahoken va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Algeciras va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 5, quan Thierry Bahoken va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Thierry Bahoken va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 15. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Juan Manuel Rivero Angulo va estar a punt de posar per davant a Algeciras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elias Quadros va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Rafael Candal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Cirilio Isaza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Rafael Candal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elias Quadros va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thierry Bahoken de Algeciras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Adam Madani de Algeciras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.