Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torones (1458436) - AreFutbol (1419870) » 647040797: T60/R4

Copa 647040797 Información oficial sobre el partido 647040797 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 2 - 5 Sporting de Petrola Alineación oficial del equipo 'Sporting de Petrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 0 - 2 Sporting de Petrola Alineación oficial del equipo 'Sporting de Petrola' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Aykisi Marquard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Javier Ostos Pérez va anar directament als peus de Gabriel Morel que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Tomce Veljanovski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Attila Kalmár va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Torones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aykisi Marquard, però el porter rival va fer una gran aturada.

Sporting de Petrola

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Willy Wartensl va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martín Álvez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jan Willy Wartensl el va rematar Ernesto Gorostiaga amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kutan Yarlığ va augmentar l'avantatge de Sporting a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sporting augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ernesto Gorostiaga es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Passaven 62 minuts quan en Jan Willy Wartensl va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vladlen Sveshnikov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vladlen Sveshnikov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de César Ulloa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Brugger.