Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647013132

Copa 647013132 Información oficial sobre el partido 647013132 en Hattrick

23.07.2019 21:15:00

sweethell Alineación oficial del equipo 'sweethell' en el partido 1 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sweethell Alineación oficial del equipo 'sweethell' en el partido 2 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sweethell

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Marcus Mornhart de sweethell empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Johannes Stoischek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Viktor Georgiev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihai-Ion Gheorghe va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Felipe Tinoco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Johannes Stoischek va deixar a Angel Todorov assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Guido Cecere posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mārcis Olups quedar desmarcat i marcar per a Mironus al minut 73. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Guido Cecere al minut 22 semblava entrar, però Petko Popov va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.