Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrido F.C. (777534) - La Sombra del Viento (776274) » 646894469: T60/R3

Copa 646894469 Información oficial sobre el partido 646894469 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 1 - 4 C. D. Quin del Cast Alineación oficial del equipo 'C. D. Quin del Cast' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 3 - 0 C. D. Quin del Cast Alineación oficial del equipo 'C. D. Quin del Cast' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrido F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Torrido s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tamás Faragó que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mehmet Özgür Halis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tamás Faragó, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Vladimir Ivaşcu va estar a punt d'empatar per a Torrido quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ramón Orozco va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Torrido Silas Restainer quasi va assolir l'empat al minut 66 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Torrido Peter Sörensson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mirko Šarkić xutant per a Torrido va fer anar la pilota just on la volia, però Ramón Orozco, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Torrido Thierry Castro va intentar enganyar Ramón Orozco amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.

C. D. Quin del Cast

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Konstantin Zainchkovskiy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): CDQDC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hernán Yañez Mariño va desviar el xut final de Marc Soler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Ruslan Kharchenko va estar a punt de posar per davant a CDQDC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hernán Yañez Mariño va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marc Soler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 107 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José Manuel Valtierra va poder marcar per a CDQDC en un servei de cantonada picat per en Ruslan Kharchenko quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arie van Hattem.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Andrew Merston de CDQDC li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Hernán Yañez Mariño posant el 1 - 2 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de CDQDC Ruslan Kharchenko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hernán Yañez Mariño es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Homero Farías de CDQDC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hernán Yañez Mariño en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 4.