Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real.Betis (315181) - Bruts c. f. (1460541) » 646894089: T60/R3

Copa 646894089 Información oficial sobre el partido 646894089 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Txoko-Lonja F.C Alineación oficial del equipo 'Txoko-Lonja F.C' en el partido 3 - 4 marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Txoko-Lonja F.C Alineación oficial del equipo 'Txoko-Lonja F.C' en el partido 1 - 3 marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txoko-Lonja F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 29 (Gol de falta): Shane Bramber va aconseguir l'empat per a Txo.fc mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Henryk Grabik, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Txo.fc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Shane Bramber no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Henryk Grabik hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Silviu Şomodi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Mischa Rosenstein va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Txo.fc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Txo.fc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Auseron, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Briones de Txo.fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Castaños.

marianicos f. c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kausik Gupta va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Iván Rivera va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ülo Raud de marianicos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 174 Minuto 111 (Gol de penalti): Iván Rivera va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 111 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Manrique Lara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Manrique Lara ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Iván Rivera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquim Mayol va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Joan Lluís Serra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Gian Piero Plati quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Gedminas Krumpliauskas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquim Mayol, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anthony Braunston es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.