Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Riudarenes (800170) - Mon Calamari (1333784) » 646893755: T60/R3

Copa 646893755 Información oficial sobre el partido 646893755 en Hattrick

17.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 3

Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido 0 - 7 Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido 0 - 4 Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athlètic Riudarenes

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cornel Şchiau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cornel Şchiau de Riudarenes va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Mon Calamari

Goles Goles

  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Després de 37 minuts el Mon Cala, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Totis Ieronimakis sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Ulf Ekerhovd va augmentar l'avantatge de Mon Cala a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gleb Bazylev de Mon Cala va fer un bon esprint per escapar-se de Ville Ahvonen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 42, en 陈 (Chen) 俊南 (Junnan) del Mon Cala va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ulf Ekerhovd que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.
  • 187 Minuto 55 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Mon Cala va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Nikolas Bruckner en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 5.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, una falta xutada per Gleb Bazylev va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Mon Cala. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 陈 (Chen) 俊南 (Junnan) de Mon Cala l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Adrián Pereda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ulf Ekerhovd, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Mon Cala tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Wilson Biwott ho va intentar al minut 44 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): El Mon Cala se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 72, en Darby French va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Mon Cala quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Marena va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.