Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcoss (119828) - RAYANIR (1458307) » 646729063: T60/R2

Copa 646729063 Información oficial sobre el partido 646729063 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Beat on the Brat Alineación oficial del equipo 'Beat on the Brat' en el partido 3 - 5 Olimpique de Jugons Alineación oficial del equipo 'Olimpique de Jugons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Beat on the Brat Alineación oficial del equipo 'Beat on the Brat' en el partido 2 - 3 Olimpique de Jugons Alineación oficial del equipo 'Olimpique de Jugons' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,4 % 40,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beat on the Brat

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Beat va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Pedro Lobo Campos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Beat pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Medina Soriano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Franz Anders va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Beat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Tuukka Sassali una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Josep Antoni Miró va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Boyd Barral va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Beat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 98 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Franz Anders va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Boyd Barral, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Olimpique de Jugons

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Un mica després, Arnau Aicart de Olimpique va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Llàtzer Mallol entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Olimpique, un peu providencial d'en Joan Almerich va situar el 2-2 al panell digital.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Toni Mirabent de Olimpique marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Roca va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104, Olimpique va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Joan Gabriel Bisbal, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Jesús Mitjans de Olimpique va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Aicart de Olimpique la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.