Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gijon Vallecas (989455) - Bruts c. f. (1460541) » 646727724: T60/R2

Copa 646727724 Información oficial sobre el partido 646727724 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Gijon Vallecas Alineación oficial del equipo 'Gijon Vallecas' en el partido 2 - 4 marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Gijon Vallecas Alineación oficial del equipo 'Gijon Vallecas' en el partido 2 - 5 marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gijon Vallecas

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): Vallecas aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Manolo Taxis al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Vallecas va reduir el marcador al minut 88 a 2 - 4 quan Salvador Ponce va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al 53, Manolo Taxis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Baptiste Roul. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Vallecas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 70 que Baptiste Roul no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

marianicos f. c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Jarl Thorvaldsen va posar els visitants marianicos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Ülo Raud de marianicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Anthony Braunston va augmentar l'avantatge de marianicos a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Jarl Thorvaldsen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a marianicos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Kausik Gupta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ismael Guercolata va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Jarl Thorvaldsen va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jarl Thorvaldsen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. marianicos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Joan Lluís Serra de marianicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anthony Braunston es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.