Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Rápido de Bouzas (308894) - FC Alba Zaidín (1367384) » 644209945: T60/J2/VII

Liga 644209945 Información oficial sobre el partido 644209945 en Hattrick

13.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VII.972 (39008)

F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 5 - 1 FC Alba Zaidín Alineación oficial del equipo 'FC Alba Zaidín' en el partido
Ignacio Haitze (8') 1 - 0
Javier Luis Lauria (17') 2 - 0
2 - 1 José María Quadra (32')
Octavian Cozma (33') 3 - 1
Faicán Oña Soto (40') 4 - 1
António Garcia Queirós Santos (61') 5 - 1
F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 5 - 1 FC Alba Zaidín Alineación oficial del equipo 'FC Alba Zaidín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 3 - 0 FC Alba Zaidín Alineación oficial del equipo 'FC Alba Zaidín' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rápido de Bouzas

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jorge Ilzauspea va acabar en una passada genial cap al jugador de Rápido Ignacio Haitze, que va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Rápido va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Javier Luis Lauria, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Octavian Cozma va augmentar l'avantatge de Rápido a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rápido va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Faicán Oña Soto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Rápido i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 61 minuts de joc. Mentre en António Garcia Queirós Santos el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio César al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Octavian Cozma va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Octavian Cozma gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignacio César va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rápido la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zaidín. La jugada d'estratègia del Rápido per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ignacio Haitze va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduard Efteev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC Alba Zaidín

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zaidín eren letals, i José María Quadra va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Ignazio Frulloni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zaidín que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Quadra de Zaidín amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.