Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BadalonaaCF (779379) - Cangas (1365237) » 644207798: T60/J11/VII

Liga 644207798 Información oficial sobre el partido 644207798 en Hattrick

14.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VII.933 (38969)

UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 2 - 1 ZuLo Futbol Samba Alineación oficial del equipo 'ZuLo Futbol Samba' en el partido
0 - 1 Teofilo Nogueira (30')
Ivan Casasses (41') 1 - 1
Ariel Arandia (80') 2 - 1
UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 2 - 1 ZuLo Futbol Samba Alineación oficial del equipo 'ZuLo Futbol Samba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 3 - 1 ZuLo Futbol Samba Alineación oficial del equipo 'ZuLo Futbol Samba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE California

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de California. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ivan Casasses xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ariel Arandia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del California se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Ivan Casasses va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Sagües va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Cristóbal Mínguez Pérez va estar a punt d'empatar per a California quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sotil Domitenea va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): California va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Sagües va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sotil Domitenea.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Ivan Casasses va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de California.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Sagües! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, 崔 (Cui) 泉潮 (Quanchao) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cristóbal Mínguez Pérez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ZuLo Futbol Samba

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Teofilo Nogueira va posar els visitants Futbol per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): José María Oriol López va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teofilo Nogueira de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mircia Arghir de Futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.