Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BadalonaaCF (779379) - NOLE COCINAS (121312) » 644207768: T60/J3/VII

Liga 644207768 Información oficial sobre el partido 644207768 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.933 (38969)

UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 0 - 1 Osuna Bote Club Alineación oficial del equipo 'Osuna Bote Club' en el partido
0 - 1 Avelino García (14')
UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 0 - 1 Osuna Bote Club Alineación oficial del equipo 'Osuna Bote Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
UE California Alineación oficial del equipo 'UE California' en el partido 5 - 2 Osuna Bote Club Alineación oficial del equipo 'Osuna Bote Club' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE California

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Cristóbal Mínguez Pérez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de California.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): California enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del California van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cristóbal Mínguez Pérez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Cristóbal Mínguez Pérez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Ivan Casasses va estar a punt d'empatar per a California quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Demetrio Villabona va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ivan Casasses va entorpir al marcador d'en Pedro Cayas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Osuna. La jugada d'estratègia del California per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Avelino Fuentes González va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Merlí de California es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Merlí va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que California va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Osuna Bote Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Avelino García que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Osuna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francesc Ramon Queral al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.