Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txingurri FC (1581151) - Betametis (800907) » 644204378: T60/J10/VII

Liga 644204378 Información oficial sobre el partido 644204378 en Hattrick

07.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VII.872 (38908)

Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 0 - 6 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
0 - 1 Boris Muras (10')
0 - 2 Salva Muntané (16')
0 - 3 David Sardañes (61')
0 - 4 Vittorio Ragatzu (62')
0 - 5 Daniel León Arteaga (69')
0 - 6 Vittorio Ragatzu (90')
Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 0 - 6 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 0 - 2 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txingurri FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcus Lowrance de Txingurri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Irabien.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eulogi Civis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Betametis

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Boris Muras va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 10.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Salva Muntané va aprofitar un error defensiu al minut 16, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Betametis.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Betametis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Sardañes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vittorio Ragatzu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 62, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Betametis, mentre ja celebrava el 0 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Daniel León Arteaga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Passaven 90 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Vittorio Ragatzu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel León Arteaga va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 29. En Enrique Ganaberro va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Ganaberro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Enrique Ganaberro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ernesto Vicente Español, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Giedymin Rabiasz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Giedymin Rabiasz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vittorio Ragatzu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Ganaberro de Betametis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.