Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Happy Meal United (1335426) - Comas Team (489471) » 644201194: T60/J12/VII

Liga 644201194 Información oficial sobre el partido 644201194 en Hattrick

21.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VII.815 (38851)

Warriors Imparables Alineación oficial del equipo 'Warriors Imparables' en el partido 0 - 0 FC Naraka Alineación oficial del equipo 'FC Naraka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Warriors Imparables Alineación oficial del equipo 'Warriors Imparables' en el partido 1 - 1 FC Naraka Alineación oficial del equipo 'FC Naraka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warriors Imparables

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan José Doblas de WaR va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Campalans que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): WaR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paul Andrak va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Achim Eisleben.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 范 (Fan) 旭龙 (Xulong) de WaR es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Zósimo Salcedo després que el jugador de WaR li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chadi Qabbal de WaR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Naraka

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Naraka va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julio Mejía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Naraka Falko Ennen quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jon Ander Berroxaetxebarria l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Julio Mejía ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Falko Ennen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raúl Menchero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.