Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banco di Poli (1419133) - TSM (1462315) » 644196023: T60/J7/VII

Liga 644196023 Información oficial sobre el partido 644196023 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.723 (38759)

Banco di Poli Alineación oficial del equipo 'Banco di Poli' en el partido 1 - 2 TSM Alineación oficial del equipo 'TSM' en el partido
0 - 1 Virgil Moss (31')
Abdelouaris Brnoussi (36') 1 - 1
1 - 2 Stefano Fochi (70')
Banco di Poli Alineación oficial del equipo 'Banco di Poli' en el partido 1 - 2 TSM Alineación oficial del equipo 'TSM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Banco di Poli Alineación oficial del equipo 'Banco di Poli' en el partido 0 - 2 TSM Alineación oficial del equipo 'TSM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banco di Poli

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Vallejo Ortiz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de B P, Abdelouaris Brnoussi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de B P va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Argüeso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

TSM

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Virgil Moss de TSM va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): TSM agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Stefano Fochi amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Stefano Fochi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Alexis Alberdi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Isidro Irizar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ulisse Kemplin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Ulisse Kemplin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 48 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alexis Alberdi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ulisse Kemplin després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Isidro Irizar va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Isidro Irizar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stefano Fochi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Primo Lantieri de TSM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Virgil Moss de TSM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.