Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mortiferos FC (1431579) - C.D. Lucentum (120958) » 644195006: T60/J5/VII

Liga 644195006 Información oficial sobre el partido 644195006 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.705 (38741)

los soprano team Alineación oficial del equipo 'los soprano team' en el partido 0 - 3 Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido
0 - 1 Manuel Gietaria (48')
0 - 2 Manuel Gietaria (81')
0 - 3 Ricardo Calzada (91')
los soprano team Alineación oficial del equipo 'los soprano team' en el partido 0 - 3 Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
los soprano team Alineación oficial del equipo 'los soprano team' en el partido 0 - 9 Albacity C.F. Alineación oficial del equipo 'Albacity C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los soprano team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan Carlos Ibañez Aldecoa que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Romero de soprano es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Romero es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Albacity C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Gietaria es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Albacity va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Gietaria.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Ricardo Calzada va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 91, i va fer pujar el 0 - 3 per a Albacity.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Dani Mill, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ricardo Calzada no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Albacity a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Velasco Guerrero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Muruetagoyena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Choukri Samir va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christopher Loyau de Albacity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.