Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mega City Football Club (310949) - Garicastim (1601391) » 644194742: T60/J9/VII

Liga 644194742 Información oficial sobre el partido 644194742 en Hattrick

31.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VII.700 (38736)

Krellers Alineación oficial del equipo 'Krellers' en el partido 5 - 1 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
0 - 1 Fernando Ereinozaga (6')
Edouard Dubler (7') 1 - 1
Gaspar Engroñat (30') 2 - 1
Máximo Joli (55') 3 - 1
Jaime Cenarbe (63') 4 - 1
Paco Cañellas (68') 5 - 1
Krellers Alineación oficial del equipo 'Krellers' en el partido 5 - 1 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Krellers Alineación oficial del equipo 'Krellers' en el partido 8 - 0 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krellers

Goles Goles

  • 110 Minuto 7 (Gol de falta): Edouard Dubler va aconseguir l'empat per a Krellers mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Paco Cañellas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Krellers, un peu providencial d'en Gaspar Engroñat va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Krellers va augmentar la diferència quan Máximo Joli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaime Cenarbe va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Krellers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paco Cañellas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Anton Zakharenko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Krellers.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Edouard Dubler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Paco Cañellas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En David Torquemada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Julian Fruehstueck es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Patrizio Bonifaci gairebé va marcar per a Krellers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anton Zakharenko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anton Zakharenko de Krellers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Garicastim

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Fernando Ereinozaga era molt més ràpid que el defensa Patrizio Bonifaci. Al minut 6, el jugador de Garicastim va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Weifer Guerrero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Fernando Ereinozaga completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, 廖 (Liao) 英泉 (Yingquan) de Garicastim va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.