Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PIPA'S TEAM (120708) - Jódar EMD (990736) » 644193553: T60/J6/VII

Liga 644193553 Información oficial sobre el partido 644193553 en Hattrick

10.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VII.679 (38715)

R.Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'R.Sporting de Gijón' en el partido 1 - 1 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
Alfonso Barriuso de Miguel (52') 1 - 0
1 - 1 Abel Rodríguez (83')
R.Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'R.Sporting de Gijón' en el partido 1 - 1 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'R.Sporting de Gijón' en el partido 2 - 1 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Sporting de Gijón

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): R.Sporting s'avançava al marcador al minut 52, després d'un rebot que va caçar en Alfonso Barriuso de Miguel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a R.Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roberto Sáenz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de R.Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Roberto Sáenz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alfonso Barriuso de Miguel va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Enrique Bolo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Sánchez de R.Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A.Pilotos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Abel Rodríguez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de A.Pilotos i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Miguel Alvite de A.Pilotos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Abel Rodríguez va rematar amb l'empenya exterior desviat.