Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Llefià (993272) - LOS VIENTOS DE OLMEDA MUNDIALISTA (1369693) » 644192762: T60/J4/VII

Liga 644192762 Información oficial sobre el partido 644192762 en Hattrick

27.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VII.665 (38701)

ClickTelefonia FC Alineación oficial del equipo 'ClickTelefonia FC' en el partido 3 - 1 te reviento Alineación oficial del equipo 'te reviento' en el partido
Zenobiusz Ciechorski (22') 1 - 0
1 - 1 Germán Lagares (67')
Félix Vallines (80') 2 - 1
Rodrigo Galcerán (83') 3 - 1
ClickTelefonia FC Alineación oficial del equipo 'ClickTelefonia FC' en el partido 3 - 1 te reviento Alineación oficial del equipo 'te reviento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ClickTelefonia FC Alineación oficial del equipo 'ClickTelefonia FC' en el partido 7 - 0 te reviento Alineación oficial del equipo 'te reviento' en el partido
Es un cenizo 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ClickTelefonia FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): ClickTelefonia, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Zenobiusz Ciechorski per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Félix Vallines va donar a ClickTelefonia un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rodrigo Galcerán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a ClickTelefonia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ClickTelefonia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alvise Geraci va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Celestino Triñans de ClickTelefonia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Félix Vallines gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hernán Muñoz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Antonio Civerio per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hernán Muñoz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Belert va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Gianfranco García Morales de ClickTelefonia va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

te reviento

Goles Goles

  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Germán Lagares de reviento va marcar de penal l'empat al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Tovar de reviento va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Xedeón Bembrive es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Esteban Boti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Esles de reviento amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.