Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSK lo fregao (436855) - F.C. MISU (488034) » 644191124: T60/J14/VII

Liga 644191124 Información oficial sobre el partido 644191124 en Hattrick

05.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VII.635 (38671)

Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 3 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
Jeremias Seith (2') 1 - 0
Diego Gutiérrez Gasset (18') 2 - 0
Mirko Tiemann (27') 3 - 0
Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 3 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 3 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demolition Hawks

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Jeremias Seith, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Amb 18 minuts jugats, en Diego Gutiérrez Gasset va augmentar l'avantatge de D. Hawks a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Mirko Tiemann va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, David Burgoa gairebé va marcar per a D. Hawks des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Themistoklis Psichomanis al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jeremias Seith va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lahav Har-Shefi per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Themistoklis Psichomanis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

C.F Arrcantapinos Gij'on

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Rainer Teuscher va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ingo Holm.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Gonzalo Anes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Josep Junyent va entorpir al marcador d'en Marian Twardak per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paweł Widyński de Arrcantapinos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Junyent de Arrcantapinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.