Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAxXx.F.C (989570) - RB Atiliano (1367220) » 644188662: T60/J1/VII

Liga 644188662 Información oficial sobre el partido 644188662 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.592 (38628)

lavenganzaesunplatofrio Alineación oficial del equipo 'lavenganzaesunplatofrio' en el partido 4 - 0 RB Atiliano Alineación oficial del equipo 'RB Atiliano' en el partido
Racibor Paziewski (40') 1 - 0
Fryderyk Urbanowski (43') 2 - 0
Andrés Pantano (77') 3 - 0
Fryderyk Urbanowski (89') 4 - 0
lavenganzaesunplatofrio Alineación oficial del equipo 'lavenganzaesunplatofrio' en el partido 4 - 0 RB Atiliano Alineación oficial del equipo 'RB Atiliano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lavenganzaesunplatofrio Alineación oficial del equipo 'lavenganzaesunplatofrio' en el partido 4 - 1 RB Atiliano Alineación oficial del equipo 'RB Atiliano' en el partido
Tiene un resultado normal 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lavenganzaesunplatofrio

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Racibor Paziewski va donar a lavenganzaesunplato un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fryderyk Urbanowski es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de lavenganzaesunplato va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrés Pantano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): lavenganzaesunplato va aconseguir el 4 - 0 quan Fryderyk Urbanowski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atiliano. La jugada d'estratègia del lavenganzaesunplato per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Andrés Pantano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): lavenganzaesunplato va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Dragoş Dinuţ va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Andrés Pantano gairebé va marcar per a lavenganzaesunplato des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Danilo Gálviz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

RB Atiliano

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Codruţ Isai va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 254 Minuto 80 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Atiliano i el va llençar en Robert Chesholm, però el va fallar.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atiliano la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Chesholm de Atiliano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.