Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kurtuba (800745) - dinamo sa murtera (1372471) » 644182007: T60/J4/VII

Liga 644182007 Información oficial sobre el partido 644182007 en Hattrick

27.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VII.473 (38509)

Kurtuba Alineación oficial del equipo 'Kurtuba' en el partido 1 - 3 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
0 - 1 Abdelbassit Kandli (28')
Heriberto Sobriño (35') 1 - 1
1 - 2 Abdelbassit Kandli (56')
1 - 3 Abdelbassit Kandli (57')
Kurtuba Alineación oficial del equipo 'Kurtuba' en el partido 1 - 3 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kurtuba Alineación oficial del equipo 'Kurtuba' en el partido 1 - 5 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kurtuba

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kurtuba una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Heriberto Sobriño, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Heriberto Sobriño va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kurtuba que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Mena no va ser aprofitada per en Angel Trifonov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Berinţan.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Mena de Kurtuba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

dinamo sa murtera

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de murtera va ser finalitzada des de l'esquerra per Abdelbassit Kandli al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 en Stanisław Delekta va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Abdelbassit Kandli podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Abdelbassit Kandli de murtera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 10, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Ewoud Bisschoff va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Adolfo Palomino de murtera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Josh Andrews, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fabio Perin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): murtera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stanisław Delekta va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el murtera va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ali Noghresaz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.