Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los mineros de runas (1431554) - Sporting de Iricom (1587162) » 644179544: T60/J3/VII

Liga 644179544 Información oficial sobre el partido 644179544 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.429 (38465)

Los mineros de runas Alineación oficial del equipo 'Los mineros de runas' en el partido 0 - 1 Tocaitos C.D. Alineación oficial del equipo 'Tocaitos C.D.' en el partido
0 - 1 Oskar Dovšek (85')
Los mineros de runas Alineación oficial del equipo 'Los mineros de runas' en el partido 0 - 1 Tocaitos C.D. Alineación oficial del equipo 'Tocaitos C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los mineros de runas Alineación oficial del equipo 'Los mineros de runas' en el partido 1 - 4 Tocaitos C.D. Alineación oficial del equipo 'Tocaitos C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mineros de runas

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Guanarteme Villacián quasi dona a mineros l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Ítalo Traversa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): mineros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 54 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 郝 (Hao) 德健 (Dejian) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): En Guanarteme Villacián va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 83, però el porter visitant Danielzinho Ratinho el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tocaitos C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Tocaitos agafava avantatge al minut 85 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Oskar Dovšek amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gabriel Weinstock va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gabriel Weinstock ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Custódio Soares Rocha de Tocaitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Petko Vúlkov de Tocaitos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.