Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Neo Sosas FC (1434523) - rayocf (1332348) » 644176679: T60/J1/VII

Liga 644176679 Información oficial sobre el partido 644176679 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.378 (38414)

Catalan Republic Alineación oficial del equipo 'Catalan Republic' en el partido 2 - 2 Donibane Taldea Alineación oficial del equipo 'Donibane Taldea' en el partido
0 - 1 Ricardo Vilella (21')
Luis Auseron (22') 1 - 1
Luis Auseron (87') 2 - 1
2 - 2 Guillermo Dengra (88')
Catalan Republic Alineación oficial del equipo 'Catalan Republic' en el partido 2 - 2 Donibane Taldea Alineación oficial del equipo 'Donibane Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalan Republic Alineación oficial del equipo 'Catalan Republic' en el partido 2 - 2 Donibane Taldea Alineación oficial del equipo 'Donibane Taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Republic

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de 22 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Republic, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Luis Auseron de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 87 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 87, indicava inequívocament que en Luis Auseron va saber trobar la xarxa rival. Republic desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Republic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Auseron en un 1 contra 1 amb el porter Claudi Escrivà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Levent Penev va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Claudi Escrivà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Neftalí Millán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Republic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Domènec Bou va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Claudi Escrivà.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Republic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eutelo Pemán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Republic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Max Rullan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Max Rullan de Republic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Donibane Taldea

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Ricardo Vilella va marcar al minut 21 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Guillermo Dengra per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Lluís Buforn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Vilella de Donibane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.