Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRASGU (797506) - in the guetto returns C:F (798034) » 644176341: T60/J1/VII

Liga 644176341 Información oficial sobre el partido 644176341 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.372 (38408)

FC Apagafoc Alineación oficial del equipo 'FC Apagafoc' en el partido 0 - 4 Magical Taco FC Alineación oficial del equipo 'Magical Taco FC' en el partido
0 - 1 Pedro Izaza (26')
0 - 2 Antoni Josep Jané (35')
0 - 3 Rudolph Raubuch (39')
0 - 4 Célestin Naert (75')
FC Apagafoc Alineación oficial del equipo 'FC Apagafoc' en el partido 0 - 4 Magical Taco FC Alineación oficial del equipo 'Magical Taco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Apagafoc Alineación oficial del equipo 'FC Apagafoc' en el partido 2 - 0 Magical Taco FC Alineación oficial del equipo 'Magical Taco FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Apagafoc

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Apagafoc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dirk Schlederer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Río.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Wouter Benneker arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan Dirk Schlederer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Apagafoc va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dirk Haudenschild va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaime Río va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaime Río i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Apagafoc, però el xut de Adrian Matiş va sortir bastant desviat.

Magical Taco FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Pedro Izaza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Magical, al minut 26. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antoni Josep Jané va augmentar l'avantatge de Magical a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Magical va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rudolph Raubuch, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Célestin Naert va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alvar Patruno va ser clau en la jugada d'atac de Magical al minut 27, quan ell mateix va fer una passada brutal a Arttu Simanainen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Paparelli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Magical van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alvar Patruno va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Arttu Simanainen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Antoni Josep Jané de Magical va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Célestin Naert va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alvar Patruno va marxar per velocitat al minut 70 i va fer una passada de la mort a Arttu Simanainen, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Izaza de Magical va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.