Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maracena City (1420037) - Nidoking Furia (798309) » 644175842: T60/J2/VII

Liga 644175842 Información oficial sobre el partido 644175842 en Hattrick

13.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VII.363 (38399)

Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 6 - 0 Team Leche Alineación oficial del equipo 'Team Leche' en el partido
Wayne Sneijder (8') 1 - 0
Jovani Mo (21') 2 - 0
Akhat Bapanov (37') 3 - 0
Wayne Sneijder (41') 4 - 0
Joaquín Lobo Campos (47') 5 - 0
Víctor Laiseca Allende (90') 6 - 0
Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 6 - 0 Team Leche Alineación oficial del equipo 'Team Leche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 6 - 0 Team Leche Alineación oficial del equipo 'Team Leche' en el partido
Tiene un resultado normal 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maracena City

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Leche. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wayne Sneijder la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Maracena es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 8.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jovani Mo es va introduir dins la defensa central al minut 21, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Maracena va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Akhat Bapanov va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Wayne Sneijder va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Maracena va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquín Lobo Campos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Víctor Laiseca Allende va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Wayne Sneijder va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Laiseca Allende rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Akhat Bapanov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aridane Cieza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Joaquín Lobo Campos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Zebulón Romero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Laiseca Allende va estar a punt de sentenciar el partit al minut 92, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Team Leche

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Martín Perea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 91 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ignacio López va marxar de Jovani Mo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Leche van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.