Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valladolid CD. (486048) - F.C Canteranos (1368345) » 644168836: T60/J14/VII

Liga 644168836 Información oficial sobre el partido 644168836 en Hattrick

05.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VII.237 (38273)

Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 1 - 1 Mañicos Escapistas Alineación oficial del equipo 'Mañicos Escapistas' en el partido
0 - 1 Arne Mosler (32')
Rothana 'U20 Boy' Tran (37') 1 - 1
Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 1 - 1 Mañicos Escapistas Alineación oficial del equipo 'Mañicos Escapistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 2 - 1 Mañicos Escapistas Alineación oficial del equipo 'Mañicos Escapistas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Valladolid CD.

Goles Goles

  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, Valladolid van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Rothana 'U20 Boy' Tran va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sławomir Kandyfer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Dariy Lysenko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valladolid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sebastian Neagu va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Vladislav Gubenko va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Sebastian Neagu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ahmed Zabeer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matti Nissilä de Valladolid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mañicos Escapistas

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, Escapistas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arne Mosler es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Lassi Vehkaoja va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mickaël Lux, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Escapistas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mickaël Lux va desviar el xut final de Candido Cargilli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.