Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaMoCo F.C. (1432346) - The Suits Team (435272) » 644166633: T60/J10/VII

Liga 644166633 Información oficial sobre el partido 644166633 en Hattrick

07.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VII.198 (38234)

F.C.Blukansentam Alineación oficial del equipo 'F.C.Blukansentam' en el partido 0 - 4 The Suits Team Alineación oficial del equipo 'The Suits Team' en el partido
0 - 1 Admir Rothenbuehler (9')
0 - 2 Admir Rothenbuehler (16')
0 - 3 Molleví Santaeugènia (26')
0 - 4 Doaike Heerema (49')
F.C.Blukansentam Alineación oficial del equipo 'F.C.Blukansentam' en el partido 0 - 4 The Suits Team Alineación oficial del equipo 'The Suits Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C.Blukansentam Alineación oficial del equipo 'F.C.Blukansentam' en el partido 0 - 7 The Suits Team Alineación oficial del equipo 'The Suits Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Blukansentam

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip F.C.Blukansentam Sergio Cabanillas quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Saúl Olixisto l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

The Suits Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Suits es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Admir Rothenbuehler es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, Suits va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Admir Rothenbuehler.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Molleví Santaeugènia va augmentar l'avantatge de Suits a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Doaike Heerema de Suits va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Suits a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Palacios va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Suits van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Admir Rothenbuehler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Molleví Santaeugènia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dani Sánchez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 71 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Suits quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Molleví Santaeugènia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jèp Estadella al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.