Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estratega Team (1416101) - Los Ixobres (1593109) » 644166621: T60/J7/VII

Liga 644166621 Información oficial sobre el partido 644166621 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.198 (38234)

Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 3 - 1 Los Ixobres Alineación oficial del equipo 'Los Ixobres' en el partido
0 - 1 Jordi Fusta (36')
Enrique Yáñez (50') 1 - 1
Daniel Grustán (83') 2 - 1
Daniel Grustán (89') 3 - 1
Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 3 - 1 Los Ixobres Alineación oficial del equipo 'Los Ixobres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almería United Alineación oficial del equipo 'Almería United' en el partido 2 - 1 Los Ixobres Alineación oficial del equipo 'Los Ixobres' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almería United

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Enrique Yáñez va superar per velocitat Daniel Monteiro per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Daniel Grustán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Alm. Utd..
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alm. Utd. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Grustán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Quadros va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Alm. Utd. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sebastián Ribadomar no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Daniel Grustán del Alm. Utd. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Enrique Yáñez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Raúl Salmerón de Alm. Utd. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reynaldo López-Mingo de Alm. Utd. es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reynaldo López-Mingo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los Ixobres

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jordi Fusta va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ixobres, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Daniel Monteiro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Ofir Huldai va estar a punt de posar per davant a Ixobres amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lier Zabalondo va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tommaso Talarico al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ofir Huldai va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lier Zabalondo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Vicenţiu Gogoneaţă quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Sole.