Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thurifera Fútbol Team (124242) - Mediocampero (780048) » 644166353: T60/J10/VII

Liga 644166353 Información oficial sobre el partido 644166353 en Hattrick

07.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VII.193 (38229)

Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 2 - 2 Mediocampero Alineación oficial del equipo 'Mediocampero' en el partido
Marcelo Ranchal (18') 1 - 0
1 - 1 Tito Bertamiráns (30')
Jordi Josep Prat (35') 2 - 1
2 - 2 Juan Fernando Calser (39')
Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 2 - 2 Mediocampero Alineación oficial del equipo 'Mediocampero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 0 - 2 Mediocampero Alineación oficial del equipo 'Mediocampero' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thurifera Fútbol Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Marcelo Ranchal va donar a Thurifera un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Thurifera contenien la respiració mentre en Jordi Josep Prat s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Thurifera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Monsalve, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Monsalve, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Mediocampero

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Paco Fernández Bautista va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mediocampero, Tito Bertamiráns, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juan Fernando Calser va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toomas Kagge ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Francisco González Uzqueta va estar a punt de posar per davant a Mediocampero amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oroitz Saltsamendi va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mediocampero a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcelo de Azevedo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mediocampero la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Juan Fernando Calser va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Huilmar Sotil, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.