Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Trimendus (1459212) - Torrelles Corsaris (493517) » 644165104: T60/J5/VII

Liga 644165104 Información oficial sobre el partido 644165104 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.171 (38207)

Latins Lovers Team Alineación oficial del equipo 'Latins Lovers Team' en el partido 3 - 0 jamon FC Alineación oficial del equipo 'jamon FC' en el partido
Mario Lara Negrón (35') 1 - 0
Manuel Urzáiz Diez (62') 2 - 0
Enrique Roxas Sotolongo (74') 3 - 0
Latins Lovers Team Alineación oficial del equipo 'Latins Lovers Team' en el partido 3 - 0 jamon FC Alineación oficial del equipo 'jamon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Latins Lovers Team Alineación oficial del equipo 'Latins Lovers Team' en el partido 3 - 1 jamon FC Alineación oficial del equipo 'jamon FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Latins Lovers Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Latins s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Mario Lara Negrón per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuel Urzáiz Diez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Latins va augmentar la diferència quan Enrique Roxas Sotolongo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Latins va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Robert Aschauer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Manuel Urzáiz Diez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Latins se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Òscar Massutí hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mario Lara Negrón havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Lara Negrón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 59, el Latins estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Manuel Urzáiz Diez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Mario Lara Negrón gairebé va marcar per a Latins des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

jamon FC

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de José María Sánchez Cruz de jamon no va ser gol per ben poc.