Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Deluxe FC (1430754) - Los Discípulos de Hypatia (311350) » 644163754: T60/J4/VII

Liga 644163754 Información oficial sobre el partido 644163754 en Hattrick

27.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VII.147 (38183)

The Pettersoons Alineación oficial del equipo 'The Pettersoons' en el partido 5 - 0 FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido
Diego Baracaldo (22') 1 - 0
Víctor Sánchez Salinas (25') 2 - 0
Víctor Sánchez Salinas (61') 3 - 0
Alejandro Mar (65') 4 - 0
Alejandro Mar (72') 5 - 0
The Pettersoons Alineación oficial del equipo 'The Pettersoons' en el partido 5 - 0 FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Pettersoons Alineación oficial del equipo 'The Pettersoons' en el partido 7 - 0 FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido
Tiene mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Pettersoons

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pettersoons contenien la respiració mentre en Diego Baracaldo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Als 25 minuts de joc, els nois de Pettersoons van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Víctor Sánchez Salinas augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Víctor Sánchez Salinas va incrementar l'avantatge de Pettersoons amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Mar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alejandro Mar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Pettersoons.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Canela no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hermenexildo da Pedra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Rubén Cañavate gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rossend Muntanyola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Baracaldo de Pettersoons va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Sánchez Salinas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Alejandro Mar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Rossend Muntanyola va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Lucena Marcos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Vilajoana

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Arrantz Ollakindegi va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Víctor Manuel Aquino, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Milla de Vilajoana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.