Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Alaricano CF (796123) - BEYTON (1591582) » 644163490: T60/J8/VII

Liga 644163490 Información oficial sobre el partido 644163490 en Hattrick

24.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VII.142 (38178)

FC.SUPERVERD Alineación oficial del equipo 'FC.SUPERVERD' en el partido 2 - 3 SGS F.C. Alineación oficial del equipo 'SGS F.C.' en el partido
0 - 1 Mauro Freixes (4')
Luis Ramiro Gómez (33') 1 - 1
Augusto Pardo (38') 2 - 1
2 - 2 Ginés Caballera (57')
2 - 3 Ignacio Rueda Tomás (60')
FC.SUPERVERD Alineación oficial del equipo 'FC.SUPERVERD' en el partido 2 - 3 SGS F.C. Alineación oficial del equipo 'SGS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC.SUPERVERD Alineación oficial del equipo 'FC.SUPERVERD' en el partido 3 - 1 SGS F.C. Alineación oficial del equipo 'SGS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.SUPERVERD

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FC.SUPERVERD s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luis Ramiro Gómez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Ramiro Gómez la va rematar Augusto Pardo amb una magnífica volea que va fer pujar per a FC.SUPERVERD el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): FC.SUPERVERD per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Víctor Draper va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Augusto Pardo de FC.SUPERVERD va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier Villaelriego, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Javier Villaelriego gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Enrique Eransus va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Alberto Samaniego gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Eransus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El FC.SUPERVERD ho intentava per la dreta per mitjà de Gerardo Echenagusia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Óscar Del Arroyo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

SGS F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de F.C. amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Mauro Freixes, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el F.C. va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ginés Caballera aconseguint el 2 - 2.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Rueda Tomás va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després de 10 minuts, Pepito Valdés va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Galán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): F.C. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Lacima va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Rueda Tomás ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Oswaldo Guzmán quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Lucas Pedrayes de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Bosch de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.