Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anarres FC (441469) - cd cazafantasma (308257) » 644162809: T60/J6/VII

Liga 644162809 Información oficial sobre el partido 644162809 en Hattrick

10.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VII.130 (38166)

Soviets Alineación oficial del equipo 'Soviets' en el partido 2 - 1 Seretu Utd Alineación oficial del equipo 'Seretu Utd' en el partido
0 - 1 Maties Oms (33')
Sandro Roses (35') 1 - 1
Pablo Molina (89') 2 - 1
Soviets Alineación oficial del equipo 'Soviets' en el partido 2 - 1 Seretu Utd Alineación oficial del equipo 'Seretu Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Soviets Alineación oficial del equipo 'Soviets' en el partido 5 - 0 Seretu Utd Alineación oficial del equipo 'Seretu Utd' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soviets

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Soviets una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sandro Roses, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 89 gràcies a la jugada de Pablo Molina, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Soviets va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Azexas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ales Arburua.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Soviets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Evaristo Somellera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Dani Agarrado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Soviets va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Jordi Forns va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jordi Forns va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Jordi Forns va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Soviets.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Forns de Soviets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Seretu Utd

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Seretu va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Maties Oms va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Julio Coral de Seretu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seretu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrià Ortells va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcelo Villadóniga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.