Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ValenciaCF (776626) - Alba Vallés (118183) » 644162702: T60/J7/VII

Liga 644162702 Información oficial sobre el partido 644162702 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.128 (38164)

Trokotro Alineación oficial del equipo 'Trokotro' en el partido 4 - 0 Alba Vallés Alineación oficial del equipo 'Alba Vallés' en el partido
Daniel Bodoque (4') 1 - 0
José Sánchez Rubio (67') 2 - 0
Breixo Lamelo (68') 3 - 0
Ricardo Borraz (83') 4 - 0
Trokotro Alineación oficial del equipo 'Trokotro' en el partido 4 - 0 Alba Vallés Alineación oficial del equipo 'Alba Vallés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trokotro Alineación oficial del equipo 'Trokotro' en el partido 3 - 0 Alba Vallés Alineación oficial del equipo 'Alba Vallés' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trokotro

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Trokotro prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Daniel Bodoque va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Trokotro a 2 - 0. José Sánchez Rubio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Breixo Lamelo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ricardo Borraz es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Trokotro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anargiros Katsikaris ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xorxe Valiño de Trokotro va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Sánchez Rubio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Selatse Delurto de Trokotro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xorxe Valiño va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Alba Vallés

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marko Brčanski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marco Marcelo González, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallés van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Petronilo Márquez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.