Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thor & Loki (1339618) - Gunners FT (1583624) » 644160345: T60/J6/VII

Liga 644160345 Información oficial sobre el partido 644160345 en Hattrick

10.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VII.86 (38122)

almaria Alineación oficial del equipo 'almaria' en el partido 1 - 1 Unión Deportiva Team Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Team' en el partido
Anicet Bigordà (10') 1 - 0
1 - 1 Jordi Fabregat (77')
almaria Alineación oficial del equipo 'almaria' en el partido 1 - 1 Unión Deportiva Team Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
almaria Alineación oficial del equipo 'almaria' en el partido 2 - 1 Unión Deportiva Team Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

almaria

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Anicet Bigordà va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de almaria.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): almaria va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Fideu Martínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a almaria per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio David Aguiar de Luque, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El almaria ho intentava per la dreta per mitjà de Claudiu Mihoc, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): almaria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Fideu Martínez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andoto Escalada.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lluís Xena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Unión Deportiva Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Jordi Fabregat, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deportiva va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pau Puig Parias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en 陈 (Chen) 子超 (Zichao) quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportiva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edu Martí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.