Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Diputados (312426) - DGICF (988964) » 644158183: T60/J11/VII

Liga 644158183 Información oficial sobre el partido 644158183 en Hattrick

14.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VII.47 (38083)

ImperiumGatillos Alineación oficial del equipo 'ImperiumGatillos' en el partido 3 - 2 blue brother Alineación oficial del equipo 'blue brother' en el partido
Cliff Wilson (9') 1 - 0
Kiratidev Narang (23') 2 - 0
2 - 1 Nicolai Ensbacher (51')
Célest Waumans (68') 3 - 1
3 - 2 Mesrob Sourenyan (69')
ImperiumGatillos Alineación oficial del equipo 'ImperiumGatillos' en el partido 3 - 2 blue brother Alineación oficial del equipo 'blue brother' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
ImperiumGatillos Alineación oficial del equipo 'ImperiumGatillos' en el partido 5 - 4 blue brother Alineación oficial del equipo 'blue brother' en el partido
Tiene mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,6 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ImperiumGatillos

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cliff Wilson de ImperiumGatillos aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): ImperiumGatillos va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Célest Waumans, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kiratidev Narang que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ImperiumGatillos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Célest Waumans progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ImperiumGatillos va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Jean-Joseph Prunet va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Malpaso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Célest Waumans, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jan Chagan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

blue brother

Goles Goles

  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Nicolai Ensbacher va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Mesrob Sourenyan de brother va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lauri Alves Silva va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Lauri Alves Silva al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Radim Vančura, el jugador de brother va ser expulsat al minut 21.