Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pratislava (800094) - Los Cobra en Bueno (1368966) » 644157986: T60/J4/VII

Liga 644157986 Información oficial sobre el partido 644157986 en Hattrick

27.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VII.44 (38080)

FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido 2 - 1 Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido
Jan Johansson (31') 1 - 0
1 - 1 Ramari Lee (58')
Casper Abbema (64') 2 - 1
FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido 2 - 1 Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido 2 - 0 Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pratislava

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pratislava contenien la respiració mentre en Jan Johansson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Casper Abbema va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Pratislava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Moya no va ser aprofitada per en Jurica Broz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pratislava per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Jurica Broz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Pratislava per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Johansson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jurica Broz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Tim Liekens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rüzgar Nisa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Pratislava ho intentava per la dreta per mitjà de Davey Vetsuypens, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Los Cobra en Bueno

Goles Goles

  • 135 Minuto 58 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ramari Lee va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cobra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Fernando Ferreira Matos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cobra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Renán Nogallás, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefano Ancora.