Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia GolBats (987948) - FC Pratislava (800094) » 644157984: T60/J3/VII

Liga 644157984 Información oficial sobre el partido 644157984 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.44 (38080)

Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido 2 - 3 FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido
0 - 1 Tim Liekens (2')
0 - 2 Tim Liekens (26')
Zoltán Csónakos (33') 1 - 2
Raul Otero (52') 2 - 2
2 - 3 Emil Dragański (71')
Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido 2 - 3 FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido 1 - 2 FC Pratislava Alineación oficial del equipo 'FC Pratislava' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia GolBats

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Zoltán Csónakos trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 110 Minuto 52 (Gol de falta): Raul Otero va aconseguir l'empat per a Valencia mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Diego Malo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Krzysztof Forczek hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Valencia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adikas Kaselis en un 1 contra 1 amb el porter Guillermo García de Camargo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Valencia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Nacho Gironella va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valencia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raul Otero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Zoltán Csónakos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

FC Pratislava

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pratislava va ser finalitzada des de l'esquerra per Tim Liekens al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Jan Johansson de Pratislava va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tim Liekens, que no va perdonar.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pratislava prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Emil Dragański.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Emil Dragański quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dominik Mastrodonato, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tom Pixley va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kåre Håkansson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jan Johansson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jan Johansson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.