Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villaguijarro (438699) - Club Vai (123272) » 644155752: T60/J5/VII

Liga 644155752 Información oficial sobre el partido 644155752 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.4 (38040)

villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido 4 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Ezequiel Posadas (19') 1 - 0
David Antonio Elgueza (52') 2 - 0
Manuel Lagache (57') 3 - 0
David Antonio Elgueza (70') 4 - 0
villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido 4 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido 3 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaguijarro

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Ezequiel Posadas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Antonio Elgueza es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Manuel Lagache va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 57 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Manuel Lagache el va rematar David Antonio Elgueza amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En José Conalos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del villaguijarro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Antonio Elgueza, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ciprian Simoc va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ciprian Simoc. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Club Vai

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): Club van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 11 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Giancarlo Micarelli no va ser gens encertat.