Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Clásicos (124609) - San.Andrés F.C (120175) » 644155040: T60/J9/VI

Liga 644155040 Información oficial sobre el partido 644155040 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.1015 (15333)

Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido 5 - 1 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
Marco Aurelio Doniániz (18') 1 - 0
Salih Wajidi (21') 2 - 0
Tim Dover (30') 3 - 0
Ponç Salom (38') 4 - 0
4 - 1 Peer-Christian Ungern (49')
Tim Dover (54') 5 - 1
Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido 5 - 1 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido 2 - 0 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Clásicos

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Marco Aurelio Doniániz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Clásicos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salih Wajidi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Tim Dover de Clásicos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Clásicos va aconseguir el 4 - 0 quan Ponç Salom va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tim Dover va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 54 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Jahn Ivar Stava, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Garbalda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salih Wajidi per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hilario Vicente Solano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Ponç Salom de Clásicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Aurelio Doniániz de Clásicos es va guanyar la targeta groga merescudament.

San.Andrés F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 49, el jugador visitant Peer-Christian Ungern va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Pietro Spaziani va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En David Martínez Sánchez va fer una estirada espectacular al minut 34, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Thomas Courtois.