Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barça64 (1338408) - Festival Fighters (1416658) » 644154547: T60/J12/VI

Liga 644154547 Información oficial sobre el partido 644154547 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.1006 (15324)

barça64 Alineación oficial del equipo 'barça64' en el partido 1 - 2 Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido
0 - 1 Lorenzo Tello (8')
Ladislav Hrazdil (72') 1 - 1
1 - 2 Mauro Dorigo (87')
barça64 Alineación oficial del equipo 'barça64' en el partido 1 - 2 Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barça64 Alineación oficial del equipo 'barça64' en el partido 0 - 2 Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barça64

Goles Goles

  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): En Ladislav Hrazdil conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Matt Thibaut no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ladislav Hrazdil estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giampiero Fedencrini va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Ladislav Hrazdil va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de barça64 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Adérito Azevedo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Adérito Azevedo de barça64 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giampiero Fedencrini de barça64 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Festival Fighters

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Festival es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lorenzo Tello es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Festival prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mauro Dorigo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Festival que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lorenzo Tello, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Lorenzo Tello, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Festival va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Lorenzo Tello va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Festival va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Arno von und zu Liechtenstein s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Matt Thibaut va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Arno von und zu Liechtenstein va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arno von und zu Liechtenstein.