Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Guinarbronx (1437420) - Trozo de pollo Fc (1457503) » 644153264: T60/J13/VI

Liga 644153264 Información oficial sobre el partido 644153264 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.983 (15301)

Alajeiijeeeee F.C. Alineación oficial del equipo 'Alajeiijeeeee F.C.' en el partido 6 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
Ales Kañaberri (14') 1 - 0
Ales Kañaberri (32') 2 - 0
Samuel Porcellini (51') 3 - 0
Luca Bastreghi (54') 4 - 0
Luca Bastreghi (80') 5 - 0
Igor Ferdinar (81') 6 - 0
Alajeiijeeeee F.C. Alineación oficial del equipo 'Alajeiijeeeee F.C.' en el partido 6 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alajeiijeeeee F.C. Alineación oficial del equipo 'Alajeiijeeeee F.C.' en el partido 6 - 0 Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alajeiijeeeee F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Alajeiijeeeee s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Ales Kañaberri per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alajeiijeeeee pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ales Kañaberri va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Samuel Porcellini va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Alajeiijeeeee va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luca Bastreghi va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Alajeiijeeeee. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luca Bastreghi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alajeiijeeeee va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Igor Ferdinar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nasiche Mulumba va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Luca Bastreghi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Alajeiijeeeee per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Viorel-Alexandru Bejenaru va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ricardo Joaquim Cristóvão per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sebastião Juruá va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Porcellini de Alajeiijeeeee va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Sporting de Gijón S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Rudolf Deisl va fer una jugada per la banda esquerra, però Ville Ruotsalainen va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 65, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mariño Castelos.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Josema Desbanchs ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, İnal Uzel de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.