Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UP Aviles (801567) - Los Enigmáticos (490249) » 644151501: T60/J7/VI

Liga 644151501 Información oficial sobre el partido 644151501 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.952 (15270)

UP Aviles Alineación oficial del equipo 'UP Aviles' en el partido 2 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
Valerio Polica (36') 1 - 0
Valerio Polica (63') 2 - 0
2 - 1 Andy Goldberg (75')
UP Aviles Alineación oficial del equipo 'UP Aviles' en el partido 2 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UP Aviles Alineación oficial del equipo 'UP Aviles' en el partido 0 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UP Aviles

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Valerio Polica era molt més ràpid que el defensa Štefan Šimc. Al minut 36, el jugador de UPA va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el UPA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Valerio Polica, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): En Bram Vlasveld va fer una ràpida incursió al minut 26, però en Petter Lundqvist no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): UPA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valerio Polica ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de UPA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Valerio Polica, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

AIKchondas F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AIKchondas. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Andy Goldberg xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Štefan Šimc va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Josep Ramon Estarellas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Yiftah Yosipov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Josep Ramon Estarellas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Carlos José Peñuela va estar a punt de posar per davant a AIKchondas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josep Ramon Estarellas va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Josep Ramon Estarellas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lauris Van den Wijngaert des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Yiftah Yosipov per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 52, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Andy Goldberg va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Josep Ramon Estarellas.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andy Goldberg quasi aconsegueix empatar per AIKchondas al minut 76, però Josep Ramon Estarellas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Yiftah Yosipov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Josep Ramon Estarellas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lauris Van den Wijngaert de AIKchondas no va ser gol per ben poc.